Derde plaats op het NKWP 2019 voor Han de Looijer

Door Patty Meesters op 24 september 2019

 

Professional Han de Looijer, stoffeerder bij Lensen, heeft zijn skills laten zien tijdens het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019. Hij ging deze spannende uitdaging aan en behaalde de derde plaats. Een mooie beloning op zijn vakmanschap!

 

 

6,5 uur lang werkte Han de Looijer aan drie verstrekte opdrachten en een vrije opdracht. Van tapijt tot pvc en van visgraat tot linoleum snijden. Han weet met zijn ervaring als geen ander van aanpakken. Zorgvuldig zoals altijd, ging hij te werk en leverde een mooi eindresultaat. Aan de zijlijn werd Han ondersteund door familie en collega’s. Helaas moest hij er twee voor laten gaan, maar zijn welverdiende derde plaats is een topprestatie om trots op te zijn!

 

Stofferen is allesbehalve stoffig

Stofferen is vakmanschap waarmee je ruimtes tot leven brengt. Keer op keer leveren professionals van Lensen een topprestatie bij opdrachtgevers door heel Nederland. Klantgericht en met hoogwaardige kennis, flexibiliteit en een hoge servicegraad. Hiermee zijn wij in staat om voor iedere sector de perfecte oplossing te bieden. Of het nu gaat om een kantoor, een zorginstelling, een casino, een hotel of horeca. Onze medewerkers zijn gedreven om het beste uit zichzelf en het project te halen.

 

‘Leren van de meester’

Samen met stoffeerder Han de Looijer werkt een heel team van vloerspecialsiten dagelijks aan mooie projecten. “Een prachtig vak om te leren met iedere dag weer nieuwe uitdagingen”, aldus Han de Looijer.  Lensen biedt de mogelijkheid aan leerling stoffeerders om samen met onze professionals een mooi vak te leren vanuit de praktijk.

Heb jij interesse of wil je meer weten? Kijk eens op onze vacature of neem contact met ons op.