Amsterdamse ouderen rijden rally in leaseauto!

Door Patty Meesters op 13 november 2018

 

 

Lensen is betrokken partner van DoSocial

Donderdag 15 november organiseren Cordaan en DoSocial een autorally met ruim 225 Amsterdamse ouderen, begeleiders,  eigen medewerkers en vrijwilligers langs nostalgische en herkenbare hotspots van Amsterdam. Even uit de routine van alledag, aandacht voor elkaar en fijne gesprekken in de auto over ‘toen’ is het doel van deze Silverrally.

De Silverrally is reeds 2-maal met succes georganiseerd door Stichting DoSocial in Rotterdam en Eindhoven. Voor Cordaan is dit de aftrap van hun Week van de Gastvrijheid en het unieke van deze rally is dat de medewerkers en vrijwilligers van zowel Cordaan als DoSocial de ouderen rondrijden met hun eigen (lease)auto’s en een aantal nostalgische voertuigen.

Uitgerust met een routeboek en goede zin vertrekt de bonte stoet van ruim 45 voertuigen al vroeg vanaf 4 verschillende Cordaan zorglocaties in Amsterdam. De route is met zorg uitgestippeld, heeft een aantal tussenstops met een verrassing en eindigt met een gezamenlijke lunch bij het Conscious Hotel Westerpark.

Door deze samenwerking wordt gezorgd voor een onvergetelijke dag en een blijvende glimlach op de gezichten van de Amsterdamse ouderen!

 

Voor meer informatie:
Neem contact op met [email protected], Inge Dhaenens M 0627009501