Het nieuwe normaal is begonnen

Door Patty Meesters op 11 mei 2020

 

Is jouw werkomgeving klaar voor de nieuwe situatie?

Ook wij denken na over hoe wij onze 1,5 meter samenleving kunnen (her-)inrichten na het versoepelen van de maatregelen rondom het Coronavirus. Steeds meer fabrikanten komen met slimme en betaalbare oplossingen, maar ondertussen moeten honderdduizenden werknemers al weken zien te dealen met de richtlijnen van het RIVM.

Naast het gebruik van ons gezond verstand zijn er in de afgelopen periode talloze producten ontwikkeld speciaal voor toepassing voor deze nieuwe werkomgeving. Dit kunnen items zijn die de overdracht van het virus belemmeren of die de gebruikers van een werkplek blijven herinneren aan de te volgen richtlijnen en routing binnen uw organisatie.

Hoe pakken wij samen met jou de 1,5 meter afstand aan op de werkvloer?

 

Wat betekent het voor jouw omgeving?

Afstand houden betekent dat je 1,5 meter (ongeveer twee armlengtes) afstand houdt van elkaar om jezelf en anderen te beschermen tegen besmetting van het Coronavirus.

Als je niest komen deze druppels zelden verder dan 1,5 meter. Door afstand te houden en contacten te vermijden, kan het Coronavirus zich minder makkelijk verspreiden.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Wij hebben specialisten in het (her-)inrichten van de bestaande werkomgeving.
  • Wij houden rekening met de actuele richtlijnen van het RIVM kijkend naar het indelen van de nieuwe en/of bestaande werkomgeving.
  • Visualiseren de afstand van 1,5 meter op werkplekken en kijken naar de routing binnen je werkomgeving.
  • Wij selecteren de beste oplossingen passend bij je vraag binnen ons assortiment, die positief bijdragen aan deze nieuwe situatie.

 

Klik hier voor meer informatie of bel ons op 088 599 05 99

 

Enkele voorbeelden uit onze collectie: