Lensen Carrousel 01-2018

Door Patty Meesters op 2 februari 2018

 

Lensen Carrousel 01-2018 met Tarkett, Bert Plantagie, Beta, Woodmill en Smit Visual

 

Ieder kwartaal stappen de mensen van Lensen de Carrousel in. Hiervoor worden 5 leveranciers uitgenodigd om in onze showroom te vertellen over het bedrijf en de producten en diensten. Een inspirerende en interactieve manier om leveranciers onder de aandacht te brengen. Lensen is naast adviseur, ontwerper en uitvoerder ook een kennisplatform. Wij geloven dat door het delen van kennis, door alle betrokken partijen tijdens een proces, het beste eindresultaat bereikt kan worden. Samenwerken maakt ons allen sterker.

Wij bedanken de leveranciers die ons tijdens deze Lensen Carrousel hebben geïnspireerd. Hieronder vindt u een kort verslag van deze Carrousel. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


 

Geïntegreerde vloeroplossingen voor de ultieme vloerervaring

 

Tarkett

We kennen Tarkett van een breed assortiment harde vloeroplossingen. Goede kwaliteit en altijd een geschikte keuze voor ieder segment. Maar Tarkett heeft nog meer te bieden. Alle activiteiten die zij uitvoert worden gebaseerd op een levenscyclusperspectief, voor behoud van onze leefomgeving. Een noodzaak en verantwoordelijkheid die wij met zijn allen moeten nemen. Tarkett streeft er altijd naar de invloed die onze producten tijdens hun gehele levensduur op het milieu hebben te minimaliseren. Hierbij moet met verschillende aspecten rekening worden gehouden: grondstoffen, product, constructie en productie, transport, leggen, reinigen en onderhouden en, tot slot, recycling en afvalverwerking.

 

> Nieuw is de Tarkett iD MIXONOMI – START MIXING!

 


 

Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen

 

Bert Plantagie

De Bert Plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen.

 

> De collectie van Bert Plantagie is ook te zien in onze showroom

 


 

Gewoon goed en prettig zitten

 

Be by Beta

Beta komt ijzersterk terug met Be by Beta. De stoelen worden gemaakt op basis van 5 sfeerpunten; Be Dutch, Be Green, Be Healthy, Be Happy en Be You. Met als doel om mensen blij te verrassen. Met gewoon goede stoelen, de beste kennis over ergonomie, snelle levertijden, uitstekende service, goede aftersales, groene producten en een Be Clean onderhoudsprogramma. Het streven is om af te stappen van de standaard zwarte bureaustoelen en over te gaan op een design in vormgeving en kleur op maat. De juiste stoel voor ieder mens, iedere situatie en elke werkomgeving.

 

> De producten van Be by Beta worden gemaakt in Breda en zo doen zij dat!

 


 

Respect voor mens en omgeving

 

Woodmill

Meubilair van Woodmill komt veelal terecht in de zorgsector en moet dus tegen een stootje kunnen. Met dit in het achterhoofd ontwerpen, ontwikkelen en construeren zij het meubilair. Dit komt terug in de materiaalkeuze waar voornamelijk voor molestbestendig materiaal gekozen wordt. Lensen heeft in samenwerking ook eigen collecties en maatwerk samengesteld die specifiek voor de projectmarkt gemaakt worden.

Woodmill is niet zomaar een houtbewerkingsbedrijf, maar geeft tevens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een prettige werkomgeving. Voor ons een belangrijk aandachtspunt die wij graag met onze klanten delen.

 


 

Maak het visueel

 

Smit Visual

De tijd van standaard borden aan de wand voor kantoren en onderwijsgebouwen is voorbij. Smit Visual is een vooraanstaande Nederlandse producent van presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen. Uiteraard met standaard oplossingen, maar tegenwoordig specialist in maatwerkoplossingen. Met de producten van Smit Visual kunnen wij van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving maken.

Onze favoriet van de presentatie is de Chameleon Table Top. Als kind word je gedrild om niet op de tafel te tekenen. Het is dus even wennen, maar… op deze tafel MOET je tekenen. Lekker schetsen tijdens de brainstorm. Prikkel je creativiteit door de hele tafel te gebruiken als tekentafel. Zo leuk kan vergaderen zijn!

 

> Met de handige SV Capture app raken ideeën nooit verloren