Lensen Carrousel 04-2018

Door Patty Meesters op 30 april 2018

 

 

Ieder kwartaal stappen de mensen van Lensen de Carrousel in. Hiervoor worden 5 leveranciers uitgenodigd om in onze showroom te vertellen over het bedrijf en de producten en diensten. Een inspirerende en interactieve manier om leveranciers onder de aandacht te brengen. Lensen is naast adviseur, ontwerper en uitvoerder ook een kennisplatform. Wij geloven dat door het delen van kennis, door alle betrokken partijen tijdens een proces, het beste eindresultaat bereikt kan worden. Samenwerken maakt ons allen sterker.

Wij bedanken de leveranciers die ons tijdens deze Lensen Carrousel hebben geïnspireerd. Hieronder vindt u een kort verslag van deze Carrousel. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


 

Hoogwaardige zonwering oplossingen

 

Verano

Lensen heeft met Verano een goede partner voor zonweringoplossingen. In samenwerking met onze afdeling stoffering en deStudio zijn sterke collecties samengesteld geschikt voor de projectmarkt.

In de missie van Verano staat het woord ‘comfort’ centraal. Met de kwalitatief hoogwaardige zonweringoplossingen van Verano zorgt u namelijk voor comfort in uw interieur en exterieur. Denk hierbij aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping. Maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat u creëert met een robuust rolluik of stevige garagedeur.  Kortom: met de producten van Verano beleeft u het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk.

 

> Wij volgen Verano ook op Pinterest voor een beetje extra inspiratie

 


 

Tijdloos, zuiver, eigenzinnig.

All Art Kwast

All Art Kwast vertegenwoordigt een hoogwaardige collectie projectmeubilair, akoestische oplossingen en vloerbedekking met elk een eigen signatuur en onderling een sterk aanvullend karakter voor interieurdesign en karakteristieke vormgeving. Als agentuur presenteren zij grote design merken als Abstracta, Baleri Italia, Carpet Concept, Crassevig en Lammhults.

De favorieten van Lensen tijdens de dynamische presentatie waren de Tato Collection poefjes voorzien van originele prints (zie foto links), de vriendelijke Mixis stoelen van Crassevig (zie foto rechts) en de innoverende Attach tafel.

 

> Bekijk hier waarom de Attach tafel zo uniek is

 


 

 
Perfecte harmonie van stijlen

 

Richmond Interiors

Een rijke aanvulling van onze collectie. Richmond Interiors is leverancier van eigentijdse landelijke meubelen en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de producten altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Voor het inzetten van producten met een korte levertijd biedt Richmond Interiors de ‘Stock Collection’ met een vaste afwerking. Voor meubilair op maat is er de ‘Customize’ collectie. Hier kun je kiezen uit diverse kleuren afwerkingen en grepen. Een prachtige kleurcollectie waar wij bij Lensen heel enthousiast over zijn!

 

> Eerder lieten wij al woondecoratie zien op onze Instagram

 


Genieten van haardvuur en van warme verhalen

 

Dimplex

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals:

Optimyst
Licht en waternevel, dat kan genoeg zijn om ‘vlammen’ te zien. In elke Dimplex haard met Opti-myst technologie.

Optiflame
Vuur uit spiegelbeelden! Het geheim achter elektrische haarden met Optiflame technologie is een bewegende as met spiegels.

Opti-V
Voor de levensechte vlammen en vonken maakt elke haard met Dimplex Opti-Virtual technologie gebruik van de nieuwste HDTV-technieken.

 

> Beleef hier de levensechte vlammen van Opti-Virtual 

 


 

De natuur als inspiratiebron en rolmodel

 

Interface

Interface is ervan overtuigd dat er een fundamentele verandering moet plaatsvinden in de manier waarop we wereldwijd reageren op klimaatverandering. We moeten niet meer kijken naar hoe we de schade veroorzaakt door klimaatverandering kunnen beperken, maar naar hoe we een klimaat kunnen creëren waarin we kunnen leven.

Naast de duurzame visie van Interface, is het ontwerp van hun producten ook toonaangevend. De modulariteit van de producten creëert de mogelijkheid tot design-by-tile. Dit schept de vrijheid om inspirerende vloeren te ontwerpen op elke schaal. In alle ontwerpen staan de gebruikers centraal. Het doel is om het hen zo makkelijk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat zij zich goed voelen tijdens hun verblijf. Met verschillende stijlen in kleur en textuur kunnen looproutes aangegeven of aparte zones gecreëerd worden in een open ruimte.

 

> De vloeren van Interface zijn ook te vinden in onze showroom