Lensen professional Han de Looijer laat zijn skills zien!

Door Patty Meesters op 11 september 2019

 

 

Dat hij goed is, was bij Lensen al bekend. Maar dat laten wij graag aan iedereen zien!

Onze professional Han de Looijer, stoffeerder bij Lensen, laat zijn skills zien tijdens het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019. Zondag 15 september werkt hij 6,5 uur lang aan opdrachten tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Dinsdag 17 september worden de uitslagen bekend gemaakt. 

 

NKWP 2019

Tijdens de Interieur Collectie Dagen 2019 vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019.

Professionals op het gebied van woning- en projectstofferen kunnen hun vaardigheden laten zien op het NK, waar ze in een losse en sociale sfeer de waardering en bevestiging krijgen van hun expertise. Tijdens het NK worden er verschillende opdrachten verstrekt, die live worden uitgevoerd.

 

Interieur Collectie Dagen

Het NKWP vindt plaats op de beursvloer van InCoDa, het vakevenement voor de woning-, projectinrichting en de interieurvakspecialisten. Hier ontdekken ze de nieuwe collecties vloeren, stoffering, interieurtextiel, wandbekleding en raamdecoratie voor het nieuwe seizoen. InCoDa 2019 is op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27. Voor meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.