Nieuwe collectie Lande bij Lensen

Door Patty Meesters op 13 juni 2018

 

In een wereld van verwondering en ontdekking met een Alice in Wonderland Tea Party presenteerde Lande een vijftal nieuwe producten tijdens Design District op het dak van de Van Nelle Fabriek. Met de skyline van Rotterdam op de achtergrond, werden wij enthousiast over deze nieuwe collectie.

 

 

Dock

Dock is een stijlvolle lange houten tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Door combinatie van het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer. Dock is ideaal als leestafel of aanlandtafel in een kantoor of bibliotheek.

 

 

L-IOT

Het ronde houten tafelblad van de L-IOT wordt herhaald in de ronde metalen voet. Kenmerkend aan het ontwerp is het spel van de ronde vormen. Ontwerpster Rathmann: “De opvallende ontwerpfunctie van L-IOT is een interactie van radii, die aan de ene kant simpel lijkt, maar aan de andere kant een statische uitdaging vertegenwoordigt. De vormtaal is onconventioneel en opwindend. Hiermee maakt de L-IOT een statement.”

 

 

Talks

De Talks is een comfortabele bank die zich als een slang door een ruimte kan slingeren. De Talks heeft drie koppelbare bankelementen, waarvan er één recht loopt en twee met een ronding (binnenbocht en buitenbocht). Met deze elementen kun je volop combineren om tot de gewenste samenstelling te komen. Zo kom je altijd tot de bank die perfect past bij de vorm van de ruimte.

 

 

Extru Table

De Extru Table is een tafel en statafel ineen. Aan deze tafel kun je zowel zittend als staand werken of overleggen. Daarnaast is de Extru Table ook leverbaar als losse tafel, statafel of als bank. Met de onderscheidende afgeronde hoekelementen is de Extru Table een echte eye-catcher. Deze elementen worden in diverse poedercoat kleuren geleverd.

 

 

Rondo Uno

Om nóg meer mogelijkheden te bieden als je ongestoord wilt werken of overleggen, is de Rondo familie vernieuwd. De Rondo is voortaan eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Zo kan de modulaire Rondo Uno uitgebouwd worden tot een slinger van twee of meerdere gekoppelde Uno’s. Deze concentratie units hebben bijzonder goede akoestische eigenschappen, zijn comfortabel, flexibel en lichtgewicht. De vernieuwde Rondo Uno kan voorzien worden van elektrificatie en is leverbaar met bijpassende zitkruk.

 

 

Wilt u meer informatie over de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. De mensen van Lensen staan voor u klaar om te helpen.