Primeur voor Nederland in onze showroom

Door Patty Meesters op 17 november 2017

 

Haelvoet zorgmeubilair omringt mensen met zorg

 

Haelvoet, een van oorsprong Belgische organisatie, produceert al meer dan 85 jaar kwalitatief hoogwaardig medisch meubilair. Met recht mogen zij zich dé specialist op het gebied van hoog/laag bedden, nachttafels, relaxfauteuils en onderzoektafels voor ziekenhuizen en woon-zorg centra noemen. Zij hebben nu ook in Nederland zitting genomen bij Lensen in Zaltbommel. Een verrijking voor onze showroom waar veel inspiratie op te doen is op het gebied van de juiste inrichting en beleving voor uw cliënten.

 

“De collecties van Lensen en Haelvoet vullen elkaar perfect aan”, aldus Robert Verhoeven, teamleider Health & Living, van Lensen. “Samen maken wij ons sterk meubilair en omgevingen te ontwerpen waarbinnen mensen hun leven zo zelfstandig en comfortabel mogelijk kunnen leiden. Met de expertise van Lensen als projectinrichter en de ervaring van Haelvoet in zorgmeubilair zijn we in staat de ultieme zorgomgeving te creëren.

 

 

Vincent Haelvoet, CEO van het familiebedrijf met als thuisbasis Ingelmunster (België). “Lensen biedt ons de mogelijkheid de Nederlandse klanten rechtstreeks te bedienen. Wij geloven dat ook in Nederland een mooie toekomst voor onze producten is weggelegd. De vergrijzing biedt immers naast uitdagingen ook kansen, in het bijzonder voor organisaties die zich focussen op efficiëntie verhogende zorgproducten met een goed design”.

 

Benieuwd naar de Haelvoet collectie of de modellen zien? Neem contact op met Joep Gerritse van Haelvoet Nederland. Graag tot ziens in Zaltbommel.

 

Joep Gerritse