Interieuradvies

Een succesvol project begint altijd met goed luisteren. Onze adviseurs inventariseren eerst heel specifiek wat u als opdrachtgever verwacht. Voor Lensen is dit een vanzelfsprekend onderdeel van klantgerichte dienstverlening. Naast een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van vloer- en wandbekleding, raamdecoratie, meubilair, verlichting en signing beschikt zij over een hoge mate van vakkennis. Met alle expertise in huis reageert zij uiterst snel en adequaat op vragen en wensen van haar klanten.

Passie voor vormgeving en stijl

Niets is zo persoonlijk als een interieuradvies. Het gevoel wat u krijgt als u een ruimte binnenkomt. Wat geeft u een prettig gevoel zodat u er graag vertoeft? De kleuren, materialen, meubels, vormen, stoffen, lichtinval en verlichting? Of is het de indeling en inrichting van de ruimte. Het geheim is: dé combinatie van deze elementen.
Naast het verzorgen van een totaal interieuradvies, is Lensen ook bekwaam in het restylen van uw project met bestaande meubelen. Met slim uitgedachte aanpassingen in uw projectinrichting ontwikkelt zij een nieuwe omgeving.