Ziekenhuizen

De zorgsector ontwikkelt zich steeds meer tot een groeimarkt en is volop in beweging. Concurrentie tussen zorgverleners en afrekening op prestatie vragen om kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Bij de ziekenhuiskeuze van uw patiënt speelt reputatie een belangrijke rol. De inrichting van uw ziekenhuis moet aansluiten op de verwachting die uw patiënten hebben. Dit leidt tot een positieve waardering van hun bezoek of opname.

Gastvrij en hoogwaardig

Lensen realiseert met kwaliteitsproducenten toegankelijke omgevingen binnen uw ziekenhuis. Uw inrichting moet het gevoel van veiligheid en gastvrijheid tijdens een ziekenhuisopname of poli-bezoek versterken. Met innovatieve inrichtingsconcepten, voor zowel uw cliënten als werknemers, is het Lensen zorgteam al meer dan 40 jaar onderscheidend. Van ergonomisch verantwoorde werkplek tot sfeervol ingericht personeelsrestaurant en van ontvangstbalie tot compleet ingerichte poli voorzien van comfortabele wachtruimtes.

Wilt u meer weten over de interieuroplossingen voor uw ziekenhuis? Neem dan contact op met ons zorgteam. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden binnen uw budget.