Onderwijs

De inrichting van een schoolgebouw is van grote invloed op de prestaties van studenten en personeel. De veranderingen in het onderwijs vergen innovatieve en creatieve oplossingen. Waar de student een trendy setting waardeert, vraagt de docent vooral om praktisch en degelijk schoolmeubilair. Welke beleving moeten de ruimtes oproepen en hoe zijn ze flexibel inzetbaar voor diverse gebruiksdoeleinden?

Een schoolvoorbeeld

Lensen adviseert en begeleidt u bij maatwerkoplossingen voor uw complete interieur. Aan welke eisen moeten uw ruimtes voldoen? Een aula, mediatheek, klaslokaal, kantine of volledig ingericht kantoor voor uw stafmedewerkers vragen allen om een unieke beleving. Wat is de juiste productkeuze van (school)meubilair tot complete vloerplannen, verlichting en signing. Binnen uw leeromgeving realiseert Lensen de balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

Wenst u advies of heeft u vragen over de inrichting van uw schoolomgeving? Neem contact op. Lensen gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden binnen uw budget.