> Overzicht projecten

Coram

Coram

Zaltbommel

Een mooi project langs de A2 was de inrichting van het 3 verdiepingen tellende gebouw voor Coram. Het bestaande gebouw werd gestript en er kwam een compleet nieuwe interieurinrichting. Van het concept, naar het ontwerp tot de realisatie en projectbegeleiding.

Coram stelde een werkgroep van werknemers samen om te achterhalen welke sfeer in de verschillende ruimtes wenselijk was. Met deze werkgroep hielden wij een workshop, waarbij de mensen aan de hand van een kaartspel uiteindelijk tot bepaalde keuzes kwamen. Deze uitkomsten namen wij mij in de uitwerking van ons definitieve ontwerp.

Veel groen en aparte verlichting zorgen voor een prettige werksfeer, een warm bad voor alle werknemers. Door het toepassen van accenten op de vloer zijn diverse zones gecreƫerd. Uiteraard is er ook veel aandacht besteedt aan de toiletgroepen. Coram is voornamelijk actief in producten voor de badkamer en het toilet met merken als Tiger, Sealskin en Geesa. De toiletten mogen dus echt gezien worden.

Naast het concept, ontwerp en de realisatie namen wij ook de projectbegeleiding van deze interieurbeleving onder onze hoede.

Project Details

Opdrachtgever

Coram

Locatie

Zaltbommel

Ruimte

Kantoor, lab, entree, restaurant, toiletten

Opdracht

Interieurontwerp, vloerenplan, maatwerk, meubilair, stoffering, verlichting, beplanting

Architect

deStudio Lensen

Fase

Opgeleverd 2020

Fotografie

Lensen | Ilse Masseling