> Overzicht projecten

Light4U

Light4U

Joure

Light4U realiseert (inter)nationaal complete lichtoplossingen waarbij design, betrokkenheid en out of the box denken hoog in het vaandel staan. Eigenaar, en tevens ontwerper van het nieuwe interieur Walter van Maren kwam met het vraagstuk over vloer- en raamstoffering bij Lensen, Inspirium Amsterdam.

Het nieuwe pand van Light4U in Joure fungeert als showroom. Ook de kantoren en personeelsruimte bevinden zich in hetzelfde pand. Voor deze verschillende ruimtes was Light4U op zoek naar een passende invulling voor de stoffering van de vloeren en ramen. Lensen staat voor totaalinrichting en biedt naast meubilair ook stoffering aan.

| Door het vertrouwen van Light4U in Lensen verliep de samenwerking voorspoedig
- Cindy Dijkstra, Lensen

 

Rustige werkvloer
Door de uitgesproken bouw van het pand en decoratie was het van belang dat de vloeren een bepaalde rust uitstralen. Lensen heeft bij Light4U o.a. akoestische vloeren gelegd van Interface. Wegens de vele functies in het gebouw zorgen deze specifieke vloeren ervoor dat het geluid wordt geabsorbeerd. Dit draagt bij aan een rustigere werkomgeving. Daarnaast ligt er een Hongaarse punt van Moduleo in een aantal ruimtes, zie een warme sfeer brengt in het gebouw

Sfeer creëren
Als raamdecoratie is er gekozen voor inbetween gordijnen. Lensen heeft dit soort gordijnen geadviseerd omdat ze licht doorlaten en op deze manier kan spelen met het licht en aanpassen op hoeveel nodig is. Hierdoor kan er binnen een bepaalde sfeer worden gecreëerd.

 

Heeft u ook een vraagstuk over vloer- of raamstoffering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Lensen? Neem dan contact op ons dan kijken we graag samen naar een passende invulling.

Project Details

Opdrachtgever

Light4U

Locatie

Joure

Ruimte

Kantoor, personeelsruimte, showroom

Opdracht

Stoffering, raamdecoratie

Fase

Opgeleverd 2020

Fotografie

Lukas Kemper