> Overzicht projecten

Mountain Residences

Mountain Residences

PURE Resort Westendorf

Het eerder door Mountain Residences ontwikkelde project Aparthotel Windau Lodge Westendorf is uitgebreid en getransformeerd tot PURE Resort Westendorf!

In samenwerking met investeerders is het bestaande Aparthotel uitgebreid met 38 luxe appartementen en suites! Hierdoor zijn in totaal 52 luxe accommodatie gecreëerd. 

Het resort is voorzien van hoogwaardige faciliteiten, zoals een wellness met een overloopzwembad op het dak, een fitnessruimte, een koffiebar, een parkeergarage en vergaderruimtes. Ook de gehele lobby, het restaurant en de bestaande appartementen zijn gerenoveerd.

PURE Resort Westendorf wordt gekenmerkt door een moderne architectuur en het gebruik van veel natuurlijke materialen. Alpine elementen in een eigentijds ontwerp geven het gebouw een moderne en exclusieve uitstraling. 

De verhuur, beheer en exploitatie van de appartementen wordt verzorgd door een professionele operator. Het team ter plaatse zal ervoor zorgen dat het u en de gasten aan niets zal ontbreken.

Mountain Residences heeft gedurende de afgelopen jaren een aantal andere succesvolle resorts gerealiseerd met de allerbeste referenties en waarderingen van gasten.

Faciliteiten: Wellness, rooftop infinity zwembad alsmede een tweede zwembad in de tuin, restaurant, koffiebar, fitness, conferentieruimtes, overdekte parkeergarage, massageruimte. 

Project Details

Opdrachtgever

Mountain Residences

Locatie

PURE Resort Westendorf

Opdracht

meubilair, stoffering

Architect

Hans Kuijten

Fase

Opgeleverd

Fotografie

Peter Baas