> Overzicht projecten

Van Kessel Fruit

Van Kessel Fruit

Velddriel

Van Kessel Fruit uit Velddriel vroeg Lensen om hun kantoor in een moderner en strakker jasje te steken, zonder dat de tradities en familiebanden verloren gaan. Maar hoe straal je op kantoor uit wat je in de praktijk doet?

Al ruim 80 jaar houdt Van Kessel Fruit zich bezig met het plukken, opslaan en leveren van het lekkerste hardfruit. Met het concept ‘bedrijf meets platteland’ wordt het kantoor gekoppeld aan het landleven, hierbij komen de texturen, kleuren en geuren van het platteland terug op binnen de kantoormuren.

Met liefde voor fruit
In het gehele pand laat Van Kessel hun identiteit en core business zien in kleur, vorm, materiaal en spraakmakende visuals. Van de herkenbare fruitkisten tot fruitgaarden. Werk om trots op te zijn!

Een smaakvol bedrijfsrestaurant
De werkvloer van het platteland is duidelijk zichtbaar in het restaurant. Robuuste en stoere materialen geven karakter aan de ruimte. Het gemoedelijke gevoel van het landleven vind je terug in de interieurbeleving.
Het appelrode kleuraccent van Van Kessel is toegevoegd aan de ruimte voor een eigen identiteit. Aangevuld met groene tuinstoelen om het buitengevoel te versterken. Robuuste bruin leren banken nodigen uit om gezellig aan te schuiven en koperen lampen hangen als zoete appels boven de tafels.

Stapelen maar!
De vraag voor de grote overlegruimte was om deze multifunctioneel te kunnen gebruiken. Alle tafels en stoelen zijn zowel stapelbaar als koppelbaar, waardoor de ruimte ingezet kan worden voor grote vergaderingen, maar ook om even kort te brainstormen met een kleine groep. Het groen is wederom een knipoog naar het landleven.

 

Bent u geïnspireerd geraakt en benieuwd op welke manier wij uw core business kunnen vertalen in uw kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we graag met u mee.

Project Details

Opdrachtgever

Van Kessel Fruit B.V.

Locatie

Velddriel

Ruimte

Kantoor totaal

Opdracht

Interieurontwerp, vloerenplan, maatwerk, meubilair, stoffering

Architect

deStudio Lensen

Fase

Opgeleverd

Fotografie

Lensen | Ilse Masseling