Referentie interieur Café Foyer Carré Amsterdam

Carré

Locatie: Amsterdam
Ruimte: Café Foyer & Oranje Foyer

“Presentaties, feesten, borrels, bijeenkomsten…“

‹ Terug naar overzicht

 

Schets theater Carré Amsterdam met diverse ruimtes

 

Lensen heeft in samenwerking met Carré de twee foyers in een nieuw jasje gestoken. Tijdens de pauze van de voorstelling is men hier van harte welkom. ‘De extra vierkante meters zorgen er niet alleen voor dat onze gasten comfortabel kunnen genieten van een hapje en drankje in de pauze van een voorstelling, maar ook dat de ruimtes nog beter zijn in te zetten voor (zakelijke) bijeenkomsten,’ aldus Eveline Mestrom, Accountmanager Zakelijke Markt bij Carré.

 

De Café Foyer op de begane grond is door zijn opzet en gunstige ligging ten opzichte van de theaterzaal en de voorhal uitermate geschikt voor uiteenlopende gelegenheden zoals presentaties, feesten en borrels. In de Café Foyer bevindt zich ook het Grand Café Carré.

De Oranje Foyer op de eerste verdieping is een intieme ruimte en is bij uitstek geschikt voor ontvangsten en borrels. Uiteraard zijn de klassieke Loge foyer, foyer In De Nok met het prachtige uitzicht over Amsterdam en de majestueuze grote zaal ook nog steeds zeer geschikt voor diverse evenementen.