Referentie interieur tafel restaurant foyer 'In De Nok' theater Carré Amsterdam

Carré

Locatie: Amsterdam
Ruimte: In De Nok

“Met stip de mooiste borrelplek van de stad“

‹ Terug naar overzicht

 

Schets theater Carré Amsterdam met diverse ruimtes

 

De foyer op de bovenste etage van Carré werd vernieuwd en draagt de nieuwe, toepasselijke naam In de Nok. Deze prachtige locatie – door Het Parool “met stip de mooiste borrelplek van de stad” genoemd – is in een modern jasje gestoken. De ruimte wordt behalve als foyer, op voorstellingsavonden ook als restaurant gebruikt. Daarnaast is de ruimte voor relaties af te huren als speciale plek voor een vergadering, (zakelijke) bijeenkomst of borrel.

 

Interieur en architectuur op elkaar afgestemd

Lensen heeft in samenwerking met Carré en de projectgroep een interieur neergezet afgestemd op de wensen. Alles geheel in stijl van de toonaangevende ruimte. In de Nok bevindt zich op de vierde etage van het theater, onder het bekende ronde dak van Carré. Kenmerkend zijn de ruimtelijke en moderne opzet, de niveauverschillen, het bordes met haar nisjes en de enorme raampartij met prachtig uitzicht over de Amstel. Uiteraard is het historische spantendak, dat zo kenmerkend is voor Carré, bewaard gebleven.

 

Lensen heeft al eerder diverse foyers van Carré in een nieuw jasje mogen steken. Tevens hebben wij Grand Café Carré van een nieuw interieur voorzien.