Gastvrouw Lensen

  • Zaltbommel
  • 32 uur

Al ruim 40 jaar zorgt Lensen als deskundige en betrokken partner voor bijzondere en spraakmakende interieuroplossingen. Niet alleen in resultaat, maar ook in de manier waarop we dat doen. Altijd met als einddoel, interieurbeleving brengen waarin de wensen van de gebruiker centraal staan.

Onze kracht is het maken van de optimale vertaling naar nieuwe, betere oplossingen en prettigere interieurkeuzes. Wij inspireren onze opdrachtgevers met onze eigen kijk op interieurs. Ieder interieur is immers uniek en vertelt het verhaal dat gehoord wil worden.

Voor onze vestiging in Zaltbommel zoeken we een gastheer/-vrouw, die het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten, bezoekers en medewerkers.

Functieomschrijving

Als gastvrouw/receptioniste ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je behandelt telefoongesprekken, ontvangt bezoekers en ondersteunt met diverse administratieve werkzaamheden.

Ben jij energiek en georganiseerd met een groot gevoel voor gastvrijheid, verantwoordelijkheid en servicegericht en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Een greep uit je werkzaamheden

  • Ontvangst van bezoekers en leveranciers in onze showroom
  • Het behandelen van inkomende en uitgaande telefonie, e-mail en post;
  • Ondersteunende administratieve werkzaamheden;
  • Het bijhouden van het CRM systeem;
  • Het verzorgen van de lunch voor bezoek.

Je competenties en talenten

Je hebt een collegiale en dienstverlenende instelling, je bent stressbestendig en gaat accuraat te werk. Je houdt het overzicht op de hectische momenten. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je signaleert problemen en ziet kansen om dit op te lossen.

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je woont maximaal 30 km vanaf Zaltbommel.

Wat bieden wij

Bij Lensen krijg je een uitdagende en afwisselende parttime functie (32 uur p/week) in een enthousiast, creatief en klantgericht bedrijf met diverse opdrachtgevers. Binnen onze organisatie werk je voor een groot deel zelfstandig. Het salaris stellen we vast op basis van je kennis en ervaring.

Interesse?

Sta jij te trappelen om een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur snel je motivatiebrief met foto en curriculum vitae aan [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.