Medewerker Orderadministratie

 • Zaltbommel
 • 36-40 uur

Lensen is al ruim 40 jaar een deskundige en betrokken partner voor bijzondere en spraakmakende interieuroplossingen. Niet alleen in resultaat, maar ook in de manier waarop we dat doen. Met ons team van Creative Heroes is ons einddoel altijd interieurbeleving brengen waarin de wensen van de gebruikers centraal staan

Wie zoeken wij?

Je hebt het vermogen om zaken op tijd voor elkaar te krijgen, bent volhardend en stelt de juiste prioriteiten. Gestructureerd en servicegericht zijn termen die jou goed omschrijven. Daarnaast ben je accuraat en weet je van aanpakken. Je kunt je goed inleven in afwisselende situaties en bent in staat daarop te anticiperen.

functieomschrijving

Op de nieuwe afdeling inkoop zal je het team aanvullen. Als medewerker orderadministratie hou jij je bezig met alles rondom de verwerking van inkooporders. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden, het volgen van uitleveringen, het controleren en bevestigen van orders en het beantwoorden van inkoop gerelateerde vragen vanuit de organisatie. Collega’s kunnen bij jou terecht om verder geholpen te worden. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de verkoopafdeling als de leveranciers en je werkt nauw samen met de inkoper.

Aangezien het inkoop team nieuw is binnen onze organisatie (voorheen werd dit gedaan door Verkoop Binnendienst) is er veel ruimte om het team mee vorm te geven.

Een groep uit je werkzaamheden

 • Inkopen en bestellen van meubilair, stoffering en raamdecoratie;
 • Bewaken van levertijden en controleren van orderbevestigingen;
 • Contact onderhouden met leveranciers;
 • Aanspreekpunt van en contant onderhouden met verkoopafdeling en nauw samenwerken met de inkoop.

Dit zijn jouw skills

 • Je hebt een mbo-opleiding met succes afgerond;
 • Je kan inmiddels terugkijken op enkele jaren werkervaring op het gebied van operationele inkoop, voorraadplanning en bestelprocessen;
 • Jij hebt een positieve en proactieve houding;
 • Je bent flexibel;
 • Nederlands is je moedertaal en je kunt je in het Engels prima redden, de beheersing van de Duitse taal is een welkome aanvulling.

Ons aanbod voor jou?

Bij Lensen krijg je een uitdagende en afwisselende fulltime functie in een enthousiast, creatief en klantgericht bedrijf met diverse opdrachtgevers. Binnen ons hechte team werk je zelfstandig en in teamverband. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Sta jij te trappelen om een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur snel je motivatiebrief met foto en curriculum vitae aan [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.