Image

Werken bij Lensen

Lensen biedt een levendige werkomgeving met zorg voor haar medewerkers. Zij vormen immers de drijvende kracht achter onze organisatie.

Lensen gaat ondertussen al een geruime tijd mee en we hebben duidelijke doelen naar de toekomst. Zowel qua onze positie in de markt, professionalisering van de organisatie en qua ontwikkeling van medewerkers. In dit kader zijn wij constant op zoek naar gedreven professionals.

De vacatures bij Lensen proberen wij zelf in te vullen of middels preferred suppliers die ons bedrijf goed kennen. Acquisitie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Lensen brengt interieurbeleving

Wij zijn Lensen en wij realiseren interieurbeleving waarin de wensen van de gebruiker centraal staan. Wij willen dat mensen zich prettig en welkom voelen en zien onszelf als een deskundige betrokken partner met kennis van zaken in de markten Care, Cure, Office en Leisure.

Wij zijn goed in wat we doen wat blijkt uit onze jarenlange relaties met klanten en onze reputatie in de markt. We steken onze ambities niet onder stoelen of banken en houden ervan om de verwachtingen van onze klanten en onszelf te overtreffen.

Image
Image

Cultuur

Binnen Lensen heerst een warme en informele sfeer waar we ook veel lol met elkaar hebben. Collega’s voelen zich bij ons thuis en dat uit zich o.a. in het feit dat veel collega’s lang onderdeel van ons team zijn.

Ideeën en eigen initiatieven worden verwelkomd, we zijn loyaal naar elkaar, onze klanten en onze leveranciers en we zijn bereid een stapje extra voor elkaar te zetten. We werken samen, vol passie en creativiteit omdat we geloven dat we zo tot de beste resultaten komen. Dit maakt dat Lensen een bedrijf is waar je graag wil werken en bij wil horen.

Samen genieten

Bij Lensen doen we graag veel samen. Tijdens het werk, maar ook daarbuiten maken we mooie herinneringen en vieren we successen.

Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals een kookworkshop, of een gezellige en hilarische bingo. En jaarlijks dragen we ons steentje bij met een maatschappelijk verantwoord teamuitje of een event met social impact en organiseren we een knalfeest voor alle collega’s en hun partner.

Image

En wat nog meer?

Een werkomgeving waar je versteld van staat en waar er goed voor je gezorgd wordt!

We hebben goede koffie, regelmatig Bossche Bollen als er wat te vieren valt en twee keer per week iets lekkers bij de lunch. De komende jaren verbouwen wij in fasen onze showroom waarmee ook extra moderne (samen)werkomgevingen voor het Lensen team gerealiseerd worden. En natuurlijk bieden we ook flexibele werktijden, is het mogelijk om thuis te werken en staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Want als jij je ontwikkelt is dat goed voor jou én voor Lensen.