Image

Collectie

Naast onze collectie met eigen ontwerpen en producten van verschillende bekende merken leveren we bij Lensen vooral maatwerk collectie. Geheel vormgegeven naar de wensen van de gebruikers, in lijn met de visie van de organisatie en naar de mogelijkheden die een gebouw geeft. Aan het samenstellen van het juiste meubilair en design wordt veel aandacht gegeven zodat het naast functioneel en gebruiksvriendelijk ook esthetisch verantwoord is.

Care & Cure

Image

Voor een organisatie is het handig om te weten welke producten er in hun interieur geplaatst zijn. Mochten er – in verband met bijvoorbeeld uitbreiding - extra stoelen, banken, tafels of kasten nodig zijn dan kan in de klant specifieke collectie een selectie worden gemaakt. In deze digitale omgeving worden de modellen en producten uitgebreid toegelicht zodat je een keuze kunt maken die altijd klopt met het bestaande interieur.  

collectie Care & Cure

Office & Leisure

Image

De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als de productlijnen zelf. We voorzien je daarom graag van maatwerk advies voor een aanbod dat naadloos aansluit op de wensen en mogelijkheden van je organisatie. Met deze zorgvuldig samengestelde selectie kunnen we op creatieve wijze functionele invulling geven aan elk interieurvraagstuk. Als partner van Collected - een initiatief dat design vanuit de hele wereld samenbrengt - hebben een toonaangevende collectie geselecteerd uit het beste dat kwalitatieve en innovatieve merken bieden.