Image

Visie op zorg

Voor Lensen is op de best mogelijke manier zorgdragen voor mensen een vanzelfsprekendheid. Dat laten we zien door verrassende, creatieve en doordachte zorgprojectinrichting vanuit onze visie: ‘Oog voor de Mens’.

Met deze eigen wijze van conceptbenadering maken we duidelijk dat we niet alleen een scherp oog hebben voor de behoeften en wensen van bewoners en patiënten maar ook rekening houden met gasten, bezoekers en medewerkers. Door onderscheidend denken en handelen is Lensen toonaangevend bij het inrichten van zorginstellingen en zorgorganisaties.

>  meer oog voor de mens

Care

Image

Lensen brengt interieurbeleving in de zorg. We concentreren ons binnen care op verschillende doelgroepen, waaronder ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg (VGZ), jeugdzorg, penitentiaire zorg en private zorg.

meer Care

Cure

Anna Ziekenhuis

Lensen brengt interieurbeleving in ziekenhuizen. Binnen cure concentreren we ons op ziekenhuizen, academische ziekenhuizen en private klinieken, met als resultaat een verbeterde beleving voor mensen die er verblijven, werken en ontspannen.

meer cure

beleef onze zorg projecten

Image
Image
Image
Image
Image
Image
  Image

  Beleef meer

  in ons inspiratiecentrum!

  Lensen Projectinrichting
  Zaltbommel

  >  Beleef meer