Anna Ziekenhuis

Cure

Lensen brengt interieurbeleving in ziekenhuizen. Binnen cure concentreren we ons op ziekenhuizen, academische ziekenhuizen en private klinieken, met als resultaat een verbeterde beleving voor mensen die er verblijven, werken en ontspannen.

De wensen van de gebruikers vormen het uitgangspunt en waarbij wij ervan overtuigd zijn dat het interieur invloed heeft op de emotionele beleving en het welzijn van mensen. Door de gebruikers centraal te stellen, streven wij naar een omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de behoeften en voorkeuren van de mensen die er gebruik van maken.

Toonaangevend door onderscheidend denken en handelen

Het inrichten van projecten binnen cure vereist een doordachte benadering die een positieve impact hebben op de ervaring van patiënten, medewerkers en bezoekers. In het ontwerpproces worden regelgeving, normen en waarden geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de projecten voldoen aan de hoogste kwaliteits-en veiligheidsstandaarden.

In ziekenhuizen richten we ons op functionele efficiëntie, patiëntvriendelijkheid en flexibiliteit. Academische ziekenhuizen kenmerken zich door hoogwaardige onderwijsfaciliteiten, onderzoeksfaciliteiten en bevorderen kennisuitwisseling. Voor private klinieken streven we naar een premium ervaring met luxe voorzieningen, personalisatie en een efficiënte service. Elke focuspunt reflecteert een doelgerichte aanpak voor een optimale zorgomgeving.

Ontdek de wereld van de ziekenhuizen en onze inspirerende projecten.

beleef onze ziekenhuis projecten

Image
Image
Image
Image
Image
Referentie interieur wachtruimte St. Anna Ziekenhuis

  Vanuit de beleving van het kind hebben wij gekozen voor het thema water en de Maas, waaraan Venlo ligt. Lensen vertaalde dit heel mooi naar ‘onderwaterwereld’ voor onze kinderafdeling

  - Eric Boots, projectcoördinator VieCuri Venlo

  >  beleef meer
  Image
  Inspiratie en collectie 2024

  Inspiratie en collectie 2024

  In dit inspiratieboek nemen we je mee in de visie 'Oog voor de Mens, de mensen achter de schermen, inspirerende projecten, trends en collectie. Alle handvatten om van een zorgomgeving een beleving te maken waarin mensen zich thuis en geborgen voelen. Juist op de meest kwetsbare momenten in hun leven.

  >  aanvragen
  Image

  Beleef meer

  in ons inspiratiecentrum!

  Lensen Projectinrichting
  Zaltbommel

  >  Beleef meer