Image

Oog voor de Mens

Het welbevinden van bewoners, patiënten, cliënten, medewerkers en gasten is altijd ons uitgangspunt. Bij het vormgeven van maatwerk interieuroplossingen denkt en werkt Lensen vanuit het perspectief van de mens.

Hoe creëren we een onderscheidende, professionele zorgomgeving die de identiteit van de organisatie uitstraalt én aanvoelt als thuis? Van een eenmalig onderzoek in het ziekenhuis tot de laatste fase van het leven in een zorgomgeving; de fysieke omgeving levert een belangrijke bijdrage aan het comfort, herstel en welbevinden van bewoners, patiënten en gasten. Juist op de kwetsbare en afhankelijke momenten in het leven is een gevoel van geborgenheid en in ‘goede handen zijn’ essentieel.

Oog voor de Mens methodiek

Op dit moment zijn wij bezig met het uitwerken van de 'Oog voor de Mens' methodiek. Een innovatie methode waarbij we gezamenlijk met jou als organisatie - op een ontspannen, plezierige manier - voor inspirerende interactie en goede gesprekken, de specifieke wensen in kaart brengen.

Deze methodiek is ontstaan vanuit onze visie ‘Oog voor de Mens’ en inventariseert op organische en efficiënte wijze de intrinsieke basiswaarden, behoeften en wensen van jouw organisatie. De input die ontstaat vormt de blauwdruk en het fundament voor het vormgeven en concretiseren van de interieurbeleving.

Binnenkort meer!