Image

Werken bij Lensen

Voor onze medewerkers – de drijvende kracht achter onze organisatie - creëren we een gezonde, levendige werkomgeving. In een stimulerende omgeving presteer je gewoonweg het beste en kunnen onze heldere doelstellingen voor de toekomst steeds worden behaald. Want ambitieus, dat zijn we bij Lensen allemaal. Op het gebied van markpositie, professionalisering van de organisatie in haar totaal en qua ontwikkeling van onze medewerkers. Om onze standaard hoog te houden zijn we voortdurend op zoek naar gedreven professionals met eenzelfde drive en mentaliteit.

De vacatures bij Lensen proberen wij zelf in te vullen of middels preferred suppliers die ons bedrijf goed kennen. Acquisitie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Lensen brengt interieurbeleving

Welkom bij Lensen, de projectinrichter die sinds 1978 betrokken is bij en verantwoordelijk is voor spraakmakende interieurs en totale interieurbeleving. Als deskundig en betrokken partner bij de inrichting van (complexe) (woon)zorgomgevingen bieden wij originele maatwerk oplossingen voor elk Care & Cure interieurvraagstuk. Bij het ontwerpen van een (zorg)interieur staan de eindgebruikers centraal. Een interieur is van invloed op de emotionele beleving en het welzijn van mensen, daar zijn we van overtuigd. Daarom vormen in het creatieve ontwerpproces hun leefwijzen, behoeften en wensen altijd ons uitgangspunt.

Dat we uitblinken in wat we doen blijkt uit onze jarenlange relaties met klanten en onze reputatie in de markt. Onze ambities steken we niet onder stoelen of banken en we houden ervan om zowel de verwachtingen van onze klanten als die van onszelf te overtreffen.

Image
Image

Cultuur

Binnen Lensen heerst een warme en informele sfeer waarin we volgens het principe: ‘Work hard, play hard’, ook veel plezier hebben met elkaar. Uit het feit dat veel van onze medewerkers al lange tijd onderdeel zijn van ons team blijkt dat collega’s zich bij ons thuis en op het gemak voelen.

Nieuwe, zelfs wilde ideeën en eigen initiatieven worden verwelkomd en gewaardeerd, we zijn loyaal naar elkaar, onze klanten en onze leveranciers en bereid om een stapje extra te zetten en de helpende hand te reiken. We werken samen, vol passie en creativiteit, omdat we geloven dat we dan tot de beste resultaten komen. Dit maakt Lensen een bedrijf waar je graag wil werken en een community waar je graag bij wil horen.

Samen genieten

Bij Lensen doen we graag veel samen. Tijdens het werk, en ook daarbuiten, delen we beleving, maken we mooie herinneringen en vieren we mijlpalen en successen.

Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals een kookworkshop of een gezellige en hilarische bingo. Jaarlijks dragen we ons steentje bij met een maatschappelijk verantwoord teamuitje of een event met social impact en organiseren we een knalfeest voor alle collega’s én hun partner.

Image

Is er nog meer? Jazeker!

Lensen creëert een werkomgeving waar je verstelt van staat en waarin goed voor je gezorgd wordt!

Een goede kop koffie is vanzelfsprekend, regelmatig vergezeld met Bossche Bollen omdat er wat te vieren valt. Twee keer per week is er een traktatie bij de lunch. De komende jaren verbouwen wij gefaseerd onze showroom waardoor ook extra moderne (samen)werkomgevingen voor het Lensen team gerealiseerd worden. En natuurlijk bieden we flexibele werktijden, is het mogelijk om thuis te werken en staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Want als jij je ontwikkelt is dat goed voor jou én voor Lensen.