Care

Care

Lensen brengt interieurbeleving in de zorg. We concentreren ons binnen care op verschillende doelgroepen, waaronder ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg (VGZ), jeugdzorg, penitentiaire zorg en private zorg.

Bij het creëren van leefomgevingen stellen we de gebruikers centraal. Het interieurontwerp kan invloed hebben op het welzijn en de kwaliteit van leven van de bewoners. Dit kan variëren van het optimaliseren van de ruimte voor ouderen tot het creëren van een ondersteunende omgeving voor mensen met een handicap of psychische aandoeningen. We zorgen ervoor dat de interieurbeleving niet alleen functioneel is, maar ook afgestemd op de behoefte en voorkeuren van bewoners.

Interieurbeleving in de zorg: waar design en welzijn samenkomen

Een omgeving die zorgvuldig is ontworpen om comfort, veiligheid en esthetiek te bieden, kan positieve effecten hebben op de gemoedstoestand en het herstel van bewoners. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de unieke behoefte en omstandigheden van de verschillende doelgroepen.

In de ouderenzorg draagt ergonomie, toegankelijkheid, veiligheid en comfort bij aan het welzijn van de bewoners. Geestelijke gezondheidszorg benadrukt flexibele ruimtes en therapeutisch design voor een kalmerende omgeving. Gehandicaptenzorg focust op toegankelijkheid en flexibiliteit. Jeugdzorg biedt educatieve en recreatieve ruimtes, en familieruimtes. Penitentiaire zorg integreert veiligheid en re-integratie. Private zorg biedt luxe en individuele aanpassingen voor een premium ervaring. Elke focuspunt reflecteert een doelgerichte aanpak voor een optimale zorgomgeving.

Ontdek de veelzijdigheid in de zorg door een kijkje te nemen bij de diverse doelgroepen.

beleef onze zorg projecten

Image
Image
Image
Image
Image
Image

  Wat is het prachtig geworden! Nog mooier dan we dachten. Bedankt voor het prachtige resultaat en de samenwerking!

  - René en Edith Til
  eigenaren Herbergier Voorthuizen

  >  beleef meer
  Image
  Inspiratie en collectie 2024

  Inspiratie en collectie 2024

  In dit inspiratieboek nemen we je mee in de visie 'Oog voor de Mens, de mensen achter de schermen, inspirerende projecten, trends en collectie. Alle handvatten om van een zorgomgeving een beleving te maken waarin mensen zich thuis en geborgen voelen. Juist op de meest kwetsbare momenten in hun leven.

  >  aanvragen

  Collectie

  ImageImageImage
  ImageImageImage
  Referentie interieur gele eetkamer ouderenzorg nieuwbouw verpleeghuis Carinova locatie Sint JozefImageImage
  Image

  Beleef meer

  in ons inspiratiecentrum!

  Lensen Projectinrichting
  Zaltbommel

  >  Beleef meer