Projectstoffering

Projectstoffering

Speciale bekleding aanbrengen voor vloeren, ramen en wanden, dat is wat de afdeling projectstoffering als geen ander kan. Lensen is door haar ervaring en expertise sterk op het gebied van renovatie en vernieuwing. Projecten worden door het eigen team specialisten strak geregisseerd, met een uitzonderlijk gevoel voor detaillering. Want dat is waar de crux zit: het goed uitvoeren van details betekent het verschil tussen gewoon werk- en leefbaar en een soepele, efficiënte en hoogst comfortabele werk- en leefomgeving.

Een combinatie van kennis met vakmanschap, creativiteit en lef

Lensen is specialist op het gebied van projectstoffering en kan werkelijk alles maken. Wat de Studio ook ontwerpt, Lensen maakt dit realiteit. Denk aan bijzondere manieren van leggen met Axminster geweven tapijt en PVC in visgraat of Hongaarse punt of andere mooie patronen. Of geïsoleerde rails voor de raambekleding zodat blikseminslag geen nare gevolgen heeft in ziekenhuizen. Op basis van ervaring en expertise worden niet alleen de uiterst belangrijke esthetische aspecten in ogenschouw genomen. Vooral ook de praktische en veilige zaken die spelen bij het aanbrengen van bekleding voor vloeren, ramen en wanden vormen het uitgangspunt. Altijd met oog voor de mens en de gebruiker centraal in het proces.

Erkend Leerbedrijf

Sinds 2006 draagt Lensen het predicaat Erkend Leerbedrijf en investeren we tijd, energie en middelen om de jonge garde klaar te stomen voor het échte werk. Jeugdige werknemers volgen bij Lensen een leerwerktraject en ontvangen een faire beloning. Onze meewerkend voormannen zijn geduldige, kundige mentoren die hun laten zien wat het ambacht inhoudt en stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierbij wordt goed gekeken naar de jongere zelf en wat die nodig heeft om boven zichzelf uit te stijgen. Dit bereiken we door het opstellen van concrete leerdoelen en te appelleren aan hun eigen verantwoordelijkheid, ambitie en gedrevenheid. De praktijk biedt vruchtbare grond om op een snelle en leuke manier op een professioneel niveau te komen. Hun eigen groei ligt in hun eigen handen.

Image
Image

Beleef meer

in ons inspiratiecentrum!

Lensen Projectinrichting
Zaltbommel

>  Beleef meer
Image

Beleef meer

in Inspirium!

Lensen Projectstoffering 
Breda

>  Beleef meer
ImageImage
Image

Beleef meer

in Inspirium!

Lensen Projectstoffering
Amsterdam

>  Beleef meer
ImageImage