We geloven dat mensen zich prettiger voelen
in de door ons gerealiseerde interieurs | Visie

Wij zijn Lensen. Aangenaam!

Van harte welkom bij Lensen, de projectinrichter die sinds 1978 betrokken is bij en verantwoordelijk is voor spraakmakende interieurs en totale interieurbeleving. Als deskundig en betrokken partner bij de inrichting van (complexe) (woon)zorgomgevingen bieden wij, vanuit onze inspirerende showroom in Zaltbommel, originele maatwerk oplossingen voor elk interieurvraagstuk.

Bij het ontwerpen van een interieur staan de eindgebruikers centraal. Een interieur is van invloed op de emotionele beleving en het welzijn van mensen, daar zijn we van overtuigd. Daarom vormen in het creatieve ontwerpproces hun leefwijzen, behoeften en wensen altijd ons uitgangspunt. Met die gegevens als leidraad en een gezonde dosis lef maken we de juiste interieurkeuzes die leiden naar een optimale vertaling en een innovatieve, praktische en verrassende invulling van het interieur. Onze uitdaging hierbij? Verwachtingen overtreffen! Jouw specifieke, door ons samengestelde interieur, vertelt en verbeeldt het verhaal van jouw instelling of organisatie. Spraakmakend, functioneel, professioneel en verrassend door onze eigen wijze van benadering. De mensen die leven en werken in een door ons gerealiseerde (zorg)omgeving ervaren meer plezier en een hoger gevoel van comfort en welbevinden.

Lensen is er om je volledig te ontzorgen en kan alle facetten die horen bij het realiseren van je ideale interieur uit handen nemen. We zijn de schakel tussen architect, opdrachtgever en uitvoerder. Van ontwerp tot deurmat. Turn key.

Onze vernieuwende interieurs beleef je en dat zorgt ervoor dat mensen fijner verblijven, comfortabeler werken en beter ontspannen | missie

Image

Image