Over Lensen

Professioneel, toekomstgericht, verrassend, maar altijd passend in uw totale omgeving. Met deze uitgangspunten starten de experts van Lensen uw projectinrichting. Een sterke basis voor een succesvolle samenwerking met u als opdrachtgever en architect.

Welzijn, gastvrijheid, wonen en werken zijn bepalend voor de invulling van uw ruimte met nieuwe ideeën. Het doel van Lensen Projectinrichters is verrassende oplossingen te ontwikkelen met oog voor de mens in al haar leefvormen. Het eindresultaat is geslaagd als zowel uw cliënten als medewerkers tevreden zijn. Lensen brengt beleving in uw omgeving, Lensen surrounds you.

Ruim 40 jaar ervaring

In ruim 40 jaar ontwikkelde Lensen zich van leverancier tot totaalinrichter. Een deskundige partner bij uw inrichtingsvraagstukken in de omgevingen van health, office en leisure. Uw business gaat door, soms zelfs 7 dagen per week en 24 uur per dag zoals in de zorgsector. De meest gecompliceerde opdrachten zijn in goede handen.

Door de specifieke kennis van Lensen ontstaan complete Turn-Key inrichtingsprojecten. Het blijvend investeren in knowhow in combinatie met haar specialisme verklaren het succes. Lensen gaat met de tijd mee. Kom inspiratie opdoen in onze showroom waar u veel van onze producten kunt zien en voelen.