Beleef!

Interieurtrends en must-haves voor het seizoen

Beleef! is er om te inspireren en je op weg te helpen bij jouw interieurbeleving. Uiteraard staan we voor jou klaar met deskundig advies en stylingtips. We helpen je graag bij het creëren van jouw favoriete plekje.

Veel kijkplezier!

>  download
Image
Image

Collectie Care & Cure 2021

Laat je inspireren!

Collectie Care + Cure 2021 is zorgvuldig samengesteld om jou te inspireren met onze creativiteit en eigenwijze kijk op vernieuwende interieuroplossingen. Diverse thema’s komen aan bod zoals wonen, slapen, wachten, werken, hospitality en terras.

>  download

Collected 2021

Discover the world by Collected

Collected brengt design vanuit de hele wereld samen. Een eindeloze zoektocht naar creatieve en functionele oplossingen met merken die staan voor kwaliteit en innovatie. Nu verzameld in een mooie overzichtelijke brochure.

>  download
Image
Image

STOF!

We've got it covered

STOF! gaat over (her)stofferen, comfortabel zitten en akoestische oplossingen. Het staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Een fraaie collectie met een lange levensduur. Zorgvuldig gekozen materialen en productie die uitsluitend in Nederland plaatsvindt. Duurzaam door het afwerkingsniveau en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt.

STOF! tot nadenken.

>  download
Image

Onderhoudsadvies
Vloeren

Image

Onderhoudsadvies
HPL

Image

Onderhoudsadvies
Kunstleer