> Terug naar nieuwsoverzicht

Creatieve vloeroplossingen met Studio Moods van Moduleo

Image

Vijf jaar geleden introduceerde Moduleo® de Moods-collectie. Met het speelse en innovatieve karakter werd ze onmiddellijk warm onthaald door designliefhebbers en interieurarchitecten. In 2021 pakt de creatieve vloercollectie uit met nieuwe vormen, patronen en stijlen. En werd ze ondertussen al bekroond met de felbegeerde Red Dot Design Award 2021.

Als meubelen, verlichting en decoratie een centrale rol mogen spelen in een interieur, waarom gebeurt dan niet hetzelfde met vloeren? Studio Moods is daarop het antwoord. Deze eigentijdse vloercollectie heeft 107 verschillende dessins, van natuurlijk geraffineerd tot uiterst dynamisch. Een vloer uit de Studio Moods-collectie is als kunst en zal de uitstraling van elk interieur meebepalen.

Elk Studio Moods-patroon is opgebouwd uit een combinatie van één of meer geometrische vormen. Twaalf patronen, van een klassieke visgraat tot stijlvol vlechtwerk. Telkens in meerdere stijlvarianten: de speelse combinatie van hout- en steentexturen met de prachtige trendkleuren maken binnen hetzelfde patroon – en dus bij uitbreiding in elk interieur – een wereld van verschil.

Wat betreft comfort en prestatie hebben de vloeren van Studio Moods uiterst functionele eigenschappen. Ze voelen zacht en warm aan onder de voeten, blinken uit in akoestisch comfort en zijn voorzien van een beschermlaag van 0,55 mm (klasse 23-33), zodat ze slijt-, kras- en vlekbestendig zijn. Deze creatieve designvloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan unieke vloeren, elk met een eigen stijl en persoonlijkheid. Creativiteit ten top, met de kenmerkende troeven van Moduleo: mooi, praktisch en duurzaam.

Ontdek de nieuwe collectie Studio Moods en laat je inspireren!


Image

Absolute vrijheid in creatief maatwerk met modulaire vloeren

In slechts drie stappen creëer je met Studio Moods een unieke modulaire vloer voor jouw project. Kies een of meerdere vormen, ontwerp je eigen unieke patroon en kies de kleuren. Met Studio Moods heeft je creativiteit de touwtjes in handen. 

>  bekijk meer

Referentieprojecten met Studio Moods

Image
Image

Studio Moods @ deStudio Lensen 

Bij Lensen houden van we van anders dan anders. Met Studio Moods kent onze creativiteit geen grenzen. We zijn dan ook al druk bezig om deze mooie patronen te verwerken in nieuwe projecten.

Geen idee waar je moet beginnen? Te weinig tijd om een eigen ontwerp uit te werken? Ons creatieve team van deStudio helpt je graag om jouw project van een uniek vloerontwerp te voorzien.

>  deStudio
Image