Ter Weel

Ter Weel

Krabbendijke

Midden in het Zeeuwse dorp Krabbendijke is zorggroep Ter Weel gevestigd. Ter Weel Krabbendijke bestaat uit een verpleeghuis, zorghotel en dagopvang. Bij de renovatie van de inrichting werd Lensen gevraagd om mee te denken. De ruimtes waar het om ging waren de dagopvang, het zorghotel, entree, restaurant en multifunctionele ruimte.

Ter Weel Krabbendijke is een uniek open gebouw waardoor je bij binnenkomst gelijk oog in oog komt te staan met alle aangeboden faciliteiten. Voor Lensen was er de uitdaging om deze losse ruimtes aan elkaar te koppelen, maar met een diversiteit aan beleving door het gebouw. Het vloerenplan verbindt de verschillende ruimtes en vormt het een geheel. Het meubilair en de sfeer is per ruimte afgestemd.

Van film kijken tot seminars
De multifunctionele ruimte biedt een podium voor allerlei verschillende activiteiten. Het maatwerk in deze ruimte is zichtbaar terug te zien in het podium. Om in deze grote ruimte een intiemere setting te verwezenlijken zijn er metalen framewerken, treinbanken en stoelen geplaatst. Hierdoor kan er een heuse theateropstelling staan, maar ook kleinere zitgroepen om met families te zitten.

Verfrissend en eigentijds
Het restaurant is net als de andere ruimtes verbonden met de entree door het terugkerende patroon  in de vloer. Voor het interieur is er gekozen om frisse kleuren te gebruiken waardoor een hip en eigentijdse uitstraling ontstaat.

 

Bent u benieuwd wat voor maatwerk wij kunnen leveren voor uw project? Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Project Details

Opdrachtgever

Ter Weel

Locatie

Krabbendijke

Ruimte

Entree, restaurant, evenementenruimte, dagopvang

Opdracht

Interieurontwerp, vloerenplan, maatwerk, meubilair, stoffering

Fase

Opgeleverd 2020

Fotografie

Lensen | Ilse Masseling