Zinzia

Zinzia

Rumah Kita

Verpleeghuis Rumah Kita is een prettig thuis voor Indische en Molukse ouderen. Lensen nam het complete entreegebied onder handen en voorzag dit van een nieuwe look & feel. Bij het interieurontwerp hebben de voorkeuren van de Indische en Molukse bewoners een prominente rol gespeeld. Hun cultuur vind je terug in de interieurbeleving.

Bij Rumah Kita staat de ontvangst voor een warm welkom. De traditionele receptiebalie is vervangen door een smaakmakende koffiecounter. Waar de receptioniste eerder vooral zittend haar werk deed, staat ze nu de gasten te woord. Duidelijk herkenbaar als gastvrouw en opgeleid door Douwe Egberts tot heuse Barista, is een kopje koffie hier tot kunst verheven.

Daarnaast bedacht Lensen speciaal voor Rumah Kita een zeer tot de verbeelding sprekende toko voor het entreegebied. Even heerlijk wegdromen naar Indië en keuze uit een keur aan specifieke producten. Zelfs vele mensen van buitenaf komen hun inkopen bij Rumah Kita doen en rijden er graag een stukje voor om. Beleving in optima forma.

Project Details

Opdrachtgever

Zinzia

Locatie

Rumah Kita

Ruimte

Entreegebied

Opdracht

Interieurontwerp, 'warm-welkom-concept', maatwerk, meubilair, visuals, vloerenplan, stoffering

Architect

deStudio Lensen

Fase

Opgeleverd 2018

Fotografie

Eyecatcher Productions