Zorg & Facility 2024

Zorg & facility 2024  |  9 - 11 april

Van 9 t/m 11 april 2024 is de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs het decor van de beurs Zorg & facility in het thema: Fit for the Future. De zorgsector staat voor enorme uitdagingen. Oplossingen vragen om creativiteit, professionaliteit, bundeling van krachten en innovatie: thema's die Lensen, als inspiratiecentrum voor de zorg, illustreren.

Oog voor de mens
Bij Lensen is het welbevinden van bewoners, patiënten, cliënten, medewerkers en gasten altijd het uitgangspunt. Maatwerk interieuroplossingen worden vormgegeven vanuit een unieke thematiek: Oog voor de Mens. Juist op de kwetsbare en afhankelijke momenten in het leven is een gevoel van geborgenheid en in ‘goede handen zijn’ essentieel. Lensen weet hoe essentieel de bijdrage van een weldoordacht en sfeervol ontworpen, fysieke omgeving is aan het comfort, herstel en welbevinden van bewoners, patiënten en gasten.

Inspiratiecentrum voor de zorg
Op onze beursstand – een afspiegeling van ons bedrijf - nemen we je graag mee in onze ‘Oog voor de Mens'- benadering, laten we je kennismaken met ons ontwerpbureau deStudio en tonen we onze specialisatie in bijzondere projectstoffering.

Ontdek Lensen
Lensen nodigt je van harte uit om kennis en ervaring te delen in een gastvrije ambiance. Voel je welkom op onze stand 08.E027, we zullen goed voor je zorgen. Samen gaan we ontdekken hoe onze interieuroplossingen en ontwikkelingen voor een duurzame en toekomstbestendige zorg ons allemaal ‘Fit for the Future’ maken.

JA, ik wil gratis toegang >