Image

Raamdecoratie

Aan het aanbrengen van Raamdecoratie worden behoorlijke eisen gesteld op het gebied van hygiëne, geluidsabsorptie, isolatie, transparantie en brandwerendheid. Gordijnen en raambekleding zijn dan ook verkrijgbaar in eindeloos veel stoffen en materialen, uitgevoerd in een brandwerende uitvoering is natuurlijk bij Lensen een eis. Ook de diversiteit in confectioneren en ophangsystemen is groot.

Vitrage en gordijnen verbeteren de akoestiek in een ruimte en regelen daarnaast ook de lichtinval naar wens. Verzachtend waar nodig of licht werend waar noodzakelijk. Een diffuse lichtinval laat een ruimte vriendelijker en behagelijker aanvoelen. Ook zorgen gordijnen voor de gewenste afscheiding en het bieden van privacy.

Licht en zichtwering is precisie maatwerk. De specialisten van Lensen begrijpen wat de beste keuzes zijn in de verschillende zorgomgevingen en assembleren de hardware voor deze licht en zichtwering zelf, vooraf in eigen huis of ter plekke op locatie. Voor een bocht, in bijvoorbeeld een ronde erker, wordt de precieze radius berekend zodat een gordijn altijd soepel blijft lopen.

Image