Image

Vloerstoffering

In elk project is de vloer bepalend voor de uitstraling en vormt dit de basis voor de inrichting in je zorginstelling of organisatie. Het op de juiste manier leggen van een vloer is een ambacht dat specifieke vaardigheden vereist. Voor de stoffeerders van Lensen heeft geen enkele vloer – traditioneel of modern - nog geheimen en wordt gewerkt volgens een noodzakelijk stappenplan. Na de aanvraag volgt eerst een grondige inspectie, inmeten en inventarisatie van de huidige situatie. Aan de hand van die gegevens wordt gekeken naar de meest geschikte producten en de daadwerkelijke uitvoerbaarheid. Daaruit ontstaat een concreet vloerplan en wordt de ideale legrichting bepaald. Onze projectstoffeerders vertrouwen bij uitvoering voor honderd procent op dit dossier dat zorgvuldig is samengesteld. Het hele traject wordt strak geregisseerd: in elke fase moeten alle seinen op groen staan voor de volgende stap kan worden gezet. Zo komen we zelden verrassingen tegen, kunnen we de offerteprijzen in 99% van de gevallen handhaven en weten wij de verwachtingen van de klant, keer op keer, te overtreffen.

Personaliseren

De keuze in materiaal, dessin en kleur is standaard eindeloos. Naast het esthetische aspect zijn eigenschappen als slijtvastheid, duurzaamheid en vuilbestendigheid bepalend in de keuze voor een bepaalde soort vloerbekleding.

Daarbij kan vloerbedekking ook geheel naar eigen ontwerp worden vormgegeven, passend bij de visie en uitstraling van je organisatie. Dat vergt ambachtskunde want bijvoorbeeld een patroon moet naadloos doorlopen, dat is de kunst. Belangrijk hierbij is dat de stoffeerder inzicht heeft in hoe patronen lopen en dat hij precies kan werken.

Image
Image

Schoonloopzones

Om de vloerbedekking een zo lang mogelijk leven te geven zijn schoonloopmatten de ideale producten. Deze speciale matten sluiten de eerste, grofste vuil- en vochtdelen in zodat de achterliggende vloerbedekking er verzorgt uit blijft zien. De schoonloopzones absorberen het vocht en vuil waardoor achterliggende vloeren, vaak entreegebieden, worden beschermd tegen slijtage en de veiligheid in gebouwen wordt vergroot. Door deze schoonloopzones toe te passen in de entree bespaar je ook reinigings- en onderhoudskosten. Lensen kan in samenwerking met een partner een berekening maken van de grote van deze zones zodat bovenstaande doelen bereikt kunnen worden.